/TJÄNSTER

Detta hjälper jag dig med

/EKONOMIKONSULT

Din egen ekonomiavdelning

Just nu finns det möjlighet att anlita mig som interimsskonsult.

Redovisningsbyrån Rydén & Co hjälper småföretagare med all slags ekonomiadministration oavsett om du sköter det mesta själv och bara vill ha en kontrollfunktion/bollplank eller vill ha en totaltjänst där vi sköter ”allt mellan himmel och jord”. 

Vi tar emot kunder i området runt Växjö och Ljungby, men vi har också ett flertal kunder som vi arbetar helt på distans med och har bra rutiner kring att jobba på det sättet. 

//COACHING & AFFÄRSUTVECKLING

NÅ DIN POTENTIAL

Coaching ägnar jag mig dagligen åt i mitt arbete med företagare. Det är oftast handfasta råd i form av att ”ditt timpris är lägre än dina konurrenters, du kan antagligen höja det en aning för att öka din vinst” eller at tipsa om kanaler för marknadsföring eller helt enkelt att peppa när det behövs och ge nya infallsvinklar, 

//UTBILDNINGAR & KURSER

NÅ DIN POTENTIAL

Jag erbjuder kurser inom affärsutveckling och grundläggande bokföring. 

Om du går i tankarna att starta eget företag så rekommenderar jag att du går min kurs i affärsutveckling

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

KONTAKT

BESÖKSADRESS

070 – 246 29 21

annika@operandi.nu

annika@rydenredovisning.se

Högsbyvägen 3, 352 50 VÄXJÖ

eller

Klövervägen 41, 341 38 LJUNGBY