//OPERANDI

Hej! Välkommen till en enklare partner

Operandi erbjuder tjänster inom redovisning, affärsrådgivning och företagscoachning. 

//ANNIKA

Jag som driver Operandi heter Annika Rydén. 

Jag är utbildad civilekonom och certifierad digital marknadsförare via Google Academy samt utbildad inom beteendevetenskap och ledarskap. Min karriär började jag med fem år som controller på kommun, sedan några år på dåvarande LRF Konsult (numera Ludvig & Co) som redovisningskonsult och affärsrådgivare. Efter det startade jag eget och driver även Redovisningsbyrån Rydén & Co tillsammans med Fredrik Grengby. 

Här i Operandi hjälper jag mina klienter med affärsutveckling, detta kan innebära alltifrån start av företag, upplägg av rutiner kring ekonomi och administration, marknadsplan mm. Jag har en coachande inställning och hjälper dig kontinuerligt med feedback. På ett ödmjukt sätt där jag ger dig min bild av vilka dina styrkor är och hur vi bäst utnyttjar dem och hur vi ska jobba runt dina svagheter. Jag är mycket hands-on i mitt arbete och kavlar gärna upp armarna själv för att hjälpa dig. Jag är ingen coach som kommer med klyschor, peppar upp dig för ett tag men sen är nöjd när jag fakturerat. Det vi skapar är ett långsiktigt samarbete där jag praktiskt stöttar upp de behov just du har och är ditt bollplank för din och ditt företags utveckling. 

operandi eye

//VISIONEN

Min vision är att vara din partner. Tänk dig att du har någon med dig i resan med att driva ditt företag mot de mål som du har, oavsett vad de är. En hand att hålla i när det behövs, en spark i baken när det krävs och någon som firar dina framgångar tillsammans med dig. Någon som hejar på dig i vått och torrt och som *alltid finns där*.

Hur hade det varit?

Hur hade det kunnat hjälpa dig lyfta ditt bolag?

Hur mycket mer framgångsrik hade du kunnat bli ifall du fick hjälp att sätta upp mål, delmål och uppgifter för att nå dit och hade nån som stöttade upp där det behövs? 

Kontakta mig så ser vi om vi passar ihop!

Jag vill veta mer om dig! Hör av dig så ser vi om det finns förutsättningar för ett fantastiskt samarbete 🙂

//KONTAKT

070 – 246 29 21

annika@operandi.nu

annika@rydenredovisning.se

//BESÖKSADRESS

Högsbyvägen 3, 352 50 VÄXJÖ

eller

Klövervägen 41, 341 38 LJUNGBY

//LÄNKAR

Redovisningsbyrån Rydén & Co AB – för dig som vill ha traditionell bokföringshjälp.

Min fantastiska kompanjon Ekonomiexperten