om operandi

Redovisningsbyrån Operandi i Växjö Kronoberg

Operandi är en SRF-auktoriserad redovisningsbyrå med bas i Växjö som jobbar med mindre företag i Kronoberg. Jag är en partner till dig som vill ha en effektiv, modern och personligare ekonomihantering. Framförallt är det två typer av uppdrag som jag jobbar med:

-Bolag som vill ha hjälp med att få till en bättre styrning av sina ekonomiska händelser. Fokus kan vara att få en mer kostnadseffektiv administrationslösning, att få enklare och snabbare tillgång till beslutsunderlag eller bara att få mer kontroll över verksamheten

-Företag som vill ha ett nära samarbete med sin konsult, där flexibilitet och snabba svar uppskattas. Jag är också tydlig med att signalera hur mycket tjänsterna kommer kosta – det är viktigt för både mina kunder och mig.

Mitt arbete håller en hög kvalitet och jag ger mina kunder kontinuerlig uppföljning och tips. Därför blir det lättare att fokusera på din huvudsysselsättning.

Mina kunder uppskattar främst att jag gör det lättare för dem att fokusera på det de vill. De säger också att jag får administrationen att bli något som känns roligare och mer givande.

 

Redovisningsbyrån Operandi i Växjö Kronoberg är SRF-auktoriserad. Det innebär att jag är auktoriserad och följer vår branchorganisations riktilinjer såsom att jag innehar ansvarsförsäkring och kontinuerligt jobbar med kvalitetsuppföljning och vidareutbildning. Läs mer om SRF här.

lokal och personlig

Jag har kontor i Växjö, på Företagscenter i Räppe. Det är en strategisk placering som gör att det är lätt för mina kunder att komma till och från lokalen oavsett vilket håll de kommer ifrån. Dessutom finns det gott om gratis parkeringsplatser.

När jag inte är där så håller jag antingen på att förkovra mig med någon kurs, träffar kunder eller så jobbar jag hemifrån min bostad i Ljungby. Vi har ett fullt utrustat kontor även där och det händer att jag tar emot kunder där även om de flesta kundmötena är i Växjö. 

Att vara tillgänglig för mina kunder är en stor del av mitt erbjudande. En kund hos mig ska inte känna sig ”ensam” utan jag försöker alltid svara på frågor så fort jag kan. Behöver vi ses så bokar vi ett möte, antingen på telefon, Skype eller på plats.

du gör så mycket som möjligt själv – rätt.

Känner du att du vill göra så mycket som möjligt själv? Kanske tycker du att administration är kul men inser att det är svårt att hålla sig uppdaterad med lagstiftning och vill ha extra stöd? Kanske vill du bara ha hjälp med deklarationen, en koll av bokslutet eller hjälp med att bygga mallar i bokföringssystemet så att allt hamnar rätt – lätt. För dig som har gård har jag också ett riktigt bra erbjudande där du jobbar i en slags digital kassabok och jag sätter ihop bokslut och deklaration. Med andra ord – jag är flexibel, kreativ och anpassar mig efter dig som kund. Oavsett ditt läge så hjälper jag dig! Välkommen till en enklare ekonomihantering!

fullservice från 995 kr/månad

Jag erbjuder fullservice från 995 :-/månad (EF) resp 1595 :-/månad (AB) i månaden (priser exkl moms). Då ingår momsredovisning, avstämning av inbetalningar, redovisning av ägarlön, jag sköter dessutom betalning till leverantörer och Skatteverket samt gör deklaration, bokslut och årsredovisning. Det behöver alltså inte vara dyrare att få en lokal och engagerad helhetslösning för företagets administration. Hör av dig för att få en prisuppgift för just ditt bolag!

Dela på facebook
Dela på linkedin